Apr 2, 2020

The Imminent Economic Collapse!

Be Ready!

The US economy is going through the biggest economic collapse for the first time in many decades. The great depression is the only time we saw this level of economic fallout.

At the moment many businesses have been closed, the stock market has been on a free fall and millions of Americans have been laid off. The number of unemployed people has been skyrocketing and the whole economic set up has been interrupted. They have a health problem and an economic collapse at the same time and this makes this economic crisis very different to what they had during the 2008 global financial crisis.

The ongoing economic meltdown will also accelerate the decline of the US Dollar as the world's reserve currency. The collapse of the dollar is happening very fast than most people think and it is clear that the US Dollar dominance days are numbered. Even before this economic crisis, Russia and China have always been undermining the dollar and their efforts might increase in this decade because the world is loaking for an alternative system that does not depend on the Dollar.

To be more clear! Mass market is waiting for a new cryptocurrency that can be mass adopted, used by masses mostly consisted of unbanked people.


OneCoin is proving to be a preferred alternative, revered by many as one of the most reliable and trustworthy companies on the cryptocurrency market, providing a number of top quality opportunities for its users, and most of all is stability.

OneCoin is a new generation cryptocurrency, combining many advantages and is determined to become the Number 1 cryptocurrency worldwide offering secure, fast, borderless payments.

One of OneCoin's main advantages is designed for mass use, meaning not only tech-savvy users with high-end encoding hardware and specialised knowledge can mine the coin it gives everyone the chance to gain access to the new financial opportunities cryptocurrencies provide. Not only that, OneCoin takes a step further by aiming to educate its members on how to deal with cryptocurrency in the best way possible.

So, in this world economic crisis OneCoin is the best solution.The future is with technology and with us!

All Regards,
Hamza Zerigui
Date 02 April 2020

4 comments:

 1. SỤP ĐỔ KINH TẾ SẮP XẢY RA VÀ CƠ HỘI CHO ONECOIN

  Nền kinh tế Mỹ đang trải qua sự sụp đổ lớn nhất, chưa từng thấy sau sau nhiều thập kỷ...

  Cuộc khủng hoảng kinh tế đang diễn ra cũng sẽ đẩy nhanh sự suy giảm của Đô la Mỹ như là đồng tiền dự trữ của thế giới. Sự sụp đổ của đồng đô la đang diễn ra nhanh hơn mọi người có thể nghĩ và rõ ràng là những ngày thống trị của Đô la Mỹ đang được đếm ngược. Ngay cả trước cuộc khủng hoảng kinh tế này, Nga và Trung Quốc luôn làm suy yếu đồng đô la và những nỗ lực của họ có thể tăng lên trong thập kỷ này vì thế giới đang loay hoay cho một hệ thống thay thế không phụ thuộc vào Đô la.

  Để rõ ràng hơn! Thị trường đại chúng đang chờ đợi một loại tiền điện tử mới có thể được chấp nhận hàng loạt, được sử dụng bởi số đông chủ yếu bao gồm những người không có tiền.

  OneCoin đang chứng tỏ là một lựa chọn thay thế được ưa thích, được nhiều người coi là một trong những công ty đáng tin cậy và đáng tin cậy nhất trên thị trường tiền mã hóa. Nó cung cấp một số cơ hội chất lượng hàng đầu cho người dùng với sự ổn định.

  OneCoin là một loại tiền điện tử thế hệ mới, kết hợp nhiều lợi thế và quyết tâm trở thành loại tiền điện tử số 1 trên toàn thế giới, cung cấp các khoản thanh toán an toàn, nhanh chóng, không biên giới....

  ReplyDelete
 2. History Revenge.
  Truly written, Seems dictation of Americano Emperiro is heading to collapse and the world about to get freedom from bloody 200 years ruled overlap.

  ReplyDelete
 3. Huỳnh Khánh (Trưởng Ban Dealshaker VN):

  Tối hôm nay, 02.04.2020 tại cuộc họp GLNG toàn cầu anh Simon đã thông báo , sau khi đã gửi thư cho công ty OneLife về việc rời khỏi vị trí Captain (Thuyền trưởng) và trở thành một IMA như tất cả mọi người.

  Sau cuộc họp tất cả các thành viên GLNG đã xem clip chặng đường đong góp cho OLN đã qua của anh, các thành viên GNLG đánh giá cao sự đóng góp, cám ơn và chia tay, và ứng xử rất văn minh, chúc anh thành công trong chặng đường tiếp theo của mình!

  ReplyDelete
 4. Đồng Dollar Mỹ sẽ mất dần lý do để được sử dụng làm đồng tiền thanh toán và dự trữ quốc tế, và cho phép Mỹ được tùy tiện phát hành thêm tiền để tiêu xài cho mình dù cả thế giới phải chia sẻ hậu quả.

  ReplyDelete